keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Huoh, koiraharrastajat.

Tuli täs mieleen kun muutama luokkakaveri kävi kylässä. Mistä huomaa, että talossa asuu koiria? Viimeistään siitä, että vieraiden vaatteet on yltä päältä koirien karvoissa. Mistä sitten tunnistaa, että talossa on isohkoja näyttely- ja harrastuskoiria? Jokaisesta ovenkulmasta roikkuu sademantteleita, kuraisia pyyhkeitä, näyttelyremmejä, patukoita, narupalloja... Parhaimmillaan ihmiset kompuroi lattialla lojuviin tennispalloihin ja isoihin luihin, hyvällä tuurilla niihin itse koiriinkin. Kaapeista pursuaa koiranruokasäkkejä ja jääkaapissa haisee koirien lohimössö. Normaaleilla ihmisillä olisi niiden omat palkinnot olohuoneen vitriinissä, vaan ei, koiraharrastajilla niissä on (ainakin allekirjoittaneella) koirien palkinnot. Sohvan välistä löytyy (ylläri) puoliksi syöty crocsi. Ja faktahan on se, että aina jossain vaiheessa vieraat kaataa koirien vesikupin. Asunnosta löytyy myös aina näyttelyhäkki. Ja se on sitten keskellä kaikkea. Vieraat kysyy, missäs sun kaikki matot on? Nooooh... Mistähän sitä aloittaisi?

No mistä huomaa, että auto on koiraharrastajan? Auto on kuin suuri ''työkalu''pakki. Myös sieltä löytyy kaikki tarvittava, eihän sitä koskaan tiedä mitä tarttee ku koirien kanssa lähtee liikenteeseen! Kävin juuri tonkimassa oman pösöni läpi. Löytyy penkinsuojus joka ei ole edes penkillä. Ja taas patukoita, palloja ja riepuja. Kuraa ja koirankarvoja. Hanskalokerosta löytyy nameja. Ja mikäs koiraharrastajan auto se olis, mistä ei koira olis järsiny turvavöitä?
Myös isännän auto alkaa uhkaavasti näyttämään koiraharrastajan autolta. Auto ostettiin koiria silmällä pitäen: pitää olla diesel koska reissuja tulee koirien kans tehtyä, farmari täytyy olla koska allekirjoittaneella sitä ei ole, tarpeeks iso takakontti tietenkin, ja tummennetut lasit ja ilmastointi, niin on kesällä mukavampaa. Autoon on asennettu nyt tukeva verkko ja seuraavana hankintalistalla on myös luukun puolelle portti, hyvin kätevä, ja kallis... Jos johonkin reissuun lähdetään, ei takakonttiin vaan voi laittaa mitään, koska sit koirilla ei oo sie tarpeeksi tilaa, siinä teille jokka yritätte tavaroidenne kans ängetä kyytiin. On pehmeä makuualusta koirille, pari puruluutakin sie on niin voivat aikansa kuluksi niitä nikertää, ja taas niitä iänikuisia palloja sun muita treenikamoja. Kun tätä joku lukee, voi ihmetellä että mihin kolmen koiran omistaja tarvitsee niin paljon tavaraa.. Niimpä. Mut kaikkialla pitää olla ne mitä tarttee, niin ei varmasti unohda. En muuten ottanu pösöstä kuvia. Hehe...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti