maanantai 10. syyskuuta 2012

Kolme belgialaista ja yksi saksalainen.

Eilen käytiinkin moikkaamassa Tiiaa ja Loboa Kurikassa. Oikeen pitkästä aikaa:) Kaikki tuli suht hyvin toimeen, mitä mun neidit ny dramaattiseksi heittäytyivätkin. Tässä pari kuvaa (kun enempää blogger ei suostunut lisäämään):


Salaliittoteoria(ko)?

Nyt on Milli ja Lissu ilmoitettu Sjoki KV:seen ja HeW:iin. Toivottavasti kumpikaan ei tiputa karvojaan:D Lissu kyl kovaa vauhtia kasvattaa karvoja, ja Milli on nyt turkissa, saas nähdä onko kauaa... Ja ens viikonloppuna on kauan odotettu paimennus- ja agipäivä, jonne osallistun kaikkien kolmen kanssa. Ja silloi 7.10 olis se Milliäisen luonnetesti, se kyl vähän jännittää.

Ostin koirille (lähinnä Tiuhtille) semmosia rauhottavia nappeja, et jos ne vähän helpottais neidin käytöstä, ja voitais osallistua vaikkapa näyttelyihin. 3 päivää on nyt syöty, ja pientä rauhoittumista havaittavissa; pyöräilijän nähdessään riittää pelkkä vetäminen, ei puolen tunnin huutokonsertti, vaikka pyöräilijää ei enää edes näkyisi. Ehkä se siitä sitten? Helpompi myös lähteä kouluttamaan ongelmia pois, kun on jotain mikä tukee ja auttaa koulutuksessa. Toivossa on hyvä elää:)

1 kommentti:

  1. Heei, hienoa! Täytyykin lisätä teidän blogi meidän linkkilistalle :)

    VastaaPoista