lauantai 25. helmikuuta 2012

Ja taas keskellä mettää.

Otsikkoon viitaten, on taas vuoro olla iskällä viikonloppu. Ai että ku ärsyttää ku noi elukat löytää tuolta puolen metrin lumihangesta niitä saamarin hirvenjalkoja... Ja käy syömäs lintulaudoilla ja ties mitä:D No mut ovatpahan saaneet taas juosta yllinkyllin.

Millin kans taasen otettu tottisreeniä. Nytkin taas puoli reeniä oli koiran jäähdyttelyä ku se nosti taas kierroksia niin korkeelle ettei meinannu touhusta tulla mitää. Ja käyttölinjaset muka mahdottomia? :) Mistä tulikin mieleen. Eräällä keskustelupalstalla multa kysyttiin että onko Milli käyttölinjainen gronttu. Ihmetellen vastasin sitten että kuinkas niin, ja sain vastaukseksi ''koska se on niin erinäköinen kuin muut näkemäni belgialaiset''. *reps*. Joo okei, jos sillä nyt ei oo samanlainen nokka ja ''puff'' karva ku suurimmalla osalla, niin ei se silti tarkoita et mun koirani käyttis olis.. Onhan se juu isomman puoleinen, mut hei silti.

Päätin myöskin, että vien Millin sittenkin Vaasan KV:seen, koska en jaksa odotella toukokuun puoliväliin asti että pääsisin seuraavan kerran näyttelyyn:D Ja siellä ei ole suomalainen tuomari, niin on EHKÄ paremmat mahdollisuudet pärjätä. Niin, siis suomalaiset on useimmin huomattavasti tiukempia tuomareita kuin muun maalaiset. Ja koska viimeiset sertit on metsästyksen alla, niin suottapa sitä on kaikista tiukimmalle tuomarille järkevää viedä:D Mutta Lissu ja Tiukunen on tulossa silti Tampereelle.

Oivoi kun onkin taas sekavaa, taidan lähteä iskää auttaan mun auton korjaamises... Hejssan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti