maanantai 14. tammikuuta 2013

Normipäivä.

Ohhoh. Ollaampas eletty hiljaiseloa taas.

Meidän elämä rullailee samalla tavalla eteenpän täällä Pohjanmaan lakeuksilla. Välillä on tullut reenailtua, välillä ei :D Muutenkin kaikki on ihan ok, eikä mitään erikoista ole sattunut, paitsi... :

Perjantaina kävimme Ilmajoella reenaamassa seuramme uudessa hallissa. Milli teki kaikki liikkeet tosi hienosti, jopa maahanmenokin oli ''sairaan nopee ja värikäs'', eli Lindan sanoja lainaten: ''Sä sanoit sille käskyn ja sit se jo oliki sie maas.'' Normaalistihan Milli saattaa jäädä perse pystys irvistelemään mulle ja sit vasta pistää maahan. Myös unohdettu liikkeestä istuminen muistui mieleen.

Tiuhti toimi jälleen kuin unelma. Ei säikkynyt outoa hallia, ei huutanut vieraille koirille eikä ottanut niistä häiriötä. Teki vain työtä käskettyä. Ollaan me vissiin vähän kehitytty? ;)
Ja eilen oltiin Tiuhtin kanssa puistoilemassa, ja neiti leikki todella nätisti kahden corgin kanssa, ei murissu eikä härkkiny, kiltisti jahtasivat toisiaan ja vähän painivatkin, olen todella ylpeä :) Myöskään puistossa olleita ihmisiä ei haukkunut pystyyn. Sinä joka olet varastanut pikku-Tiuhtini, älä sitte palauta sitä! Toki nykyään se sit piippaa ja ulisee ja räksyttää autos koko ajan, eli ei mitään hyvää, ettei jotain pahaakin.

Reenikuvia tulee, kun saan toimitettua Lindalle muistitikun ja voittajanäyttelyiden kuvia tulee kun Siru saa aikaiseksi siirrettyä ne koneelle.

2 kommenttia:

  1. Kiitti vinkeistä! Noitakin on aikaisempaa kokeiltu, mutta nyt voisin oikein treenailla noita :)

    VastaaPoista
  2. Haastoin sinut blogissani. :) hesmestiini.blogspot.fi

    VastaaPoista