torstai 7. kesäkuuta 2012

Millin perseily.

Niin, syyhän tuolle naurettavalle perseilylle löytyikin. Juoksut sillä alkoi. Blaah. Onnesta vuotaa tosi vähän, niin ei niistä oo niin harmia, ja kun keskellä mettää elelee niin ei tarvi pelätä vahinkopentuja:D Tai tartte jäädä mistään paitsi ku ei tää mitää tapahdu... -.-

Lissusta on tullu jotenki mukava koira:D Sen kans voi lähteä kylällekkin lenkille ILMAN remmiä, believe it or not. Se ei enää lähde mun kintuista mihinkään, ojassa käy asiat tekemäs ja that's it. Äitelläkin tuos rivarin pihas loikoilee niin, ettei kukaan erityisemmin sen perään kato ku esim pikkusisarukset on trampalla tai äite grillaa. Ja se nätisti pysyy pihas, ja jos meinaa lähteä niin ei tarvi ku ottaa tennispallo esiin tai huutaa ''autoon'', niin jo koira tottelee taas. En tie mikä tuohon elukkaan on menny, aiemmin niin saakelin kovapäinen:D

Aivan, tilasin yhden Risto-Matti Ratian remmin ja pannan:) Lissua ajatellen, katsotaan nyt kuitenkin kenelle sopii parhaiten:) Sit kun tulee lisää rahaa nii täytyyki ostaa ne y-valjaat:)

2 kommenttia:

  1. Noniii, juoksuthan ne siellä :-) Noi risto-matti ratiat <3 niin piti kysyä et ootta muuttanu takaisin kihniölle kokonaan vai ??

    VastaaPoista
  2. täällä on kans juoksut meneillään. wippii. -.- mutta ei kyllä tiputa niin paljo ku viimeksi, ei tarvi olla moppi kädes koko ajan tällä kertaa. :)

    VastaaPoista